Champagne is altijd lekker, of je nu wat te vieren hebt of niet. Je kunt op ieder moment dat jij iets te vieren hebt champagne drinken. Natuurlijk wil je wel champagne hebben die je lekker vindt. Als je kiest voor een champagne van Moët heb je een champagne die je zeker in de smaak zal vallen.

Welke smaak heeft Moet champagne?

Er zijn meerdere soorten Moet champagne, daardoor is het lastig te zeggen welke smaak Moet champagne heeft. Je kunt kiezen voor een Moët champagne Rosé, dat is een zoete champagne die de meeste mensen wel lekker vinden. Ook zou je kunnen kiezen voor de wat klassieke champagne, die is minder zoet.  Het hangt helemaal van je eigen smaak af waar je voor kiest en waar jij iets mee gaat vieren.

Waarvan wordt Moet champagne gemaakt?

Moet champagne wordt gemaakt van druiven, die druiven worden speciaal geteeld om ervoor te zorgen dat het een goede smaak kan leveren. Welke druiven er worden gebruikt hangt af van welke Moet champagne het is. Deze druiven groeien in de champagnestreek, alleen druiven die daar groeien zijn goed genoeg voor de champagne van Moët. Deze zijn op zo’n speciale manier gekweekt dat enkel deze goed genoeg zijn voor Moet champagne, rijk en vol van smaak.

Waar wordt Moet champagne gemaakt?

Veel mensen denken dat Moet champagne in Nederland wordt gemaakt, dit is echter niet waar. Moet champagne wordt namelijk in Frankrijk gemaakt, in het stadje Epernay. In 1743 werd het champagnehuis opgericht door Claude Moet, dit is uitgegroeid tot op dit moment het grootste champagnehuis van de wereld. Je kunt je dus wel voorstellen dat dit een hele bekende is, zeker een aanrader om eens een kijkje te nemen als er in de buurt bent.

Wanneer drink je Moet champagne?

Meestal drink je Moet champagne als je wat te vieren hebt, denk dan eens aan een feestje of een verjaardag. Vaak wordt er ook champagne gedronken op het moment dat je het nieuwe jaar in gaat, of wanneer je gaat trouwen. Er zijn heel veel verschillende soorten feestjes wanneer jij kunt genieten van een lekker glaasje Moet champagne, je kunt dit helemaal zelf bepalen wanneer jij vindt dat je iets te vieren hebt. Natuurlijk hoef je niet per se iets te vieren te hebben, Moet champagne kun je ook gewoon drinken als je helemaal niks te vieren hebt.

Tip: Latelierduchampagne.nl