Wanneer je op zoek bent naar PLC-systemen voor de maakindustrie of andere producten kan je bij PLC2day.com zeker goed terecht. Zij hebben premium systemen die geschikt zijn voor bedrijven in die industrie. Je kunt denken aan benodigdheden van automatisering tot veiligheid. Er is een klantenservice die de juiste hulp biedt en ze hebben een ruim assortiment aan producten zodat er altijd wel iets is wat er nodig is. Wanneer een product niet goed is, kan dit teruggestuurd worden.

Wat is PLC2day.com

Het is een jong en dynamisch bedrijf en heeft een duidelijke focus. Het bedrijf is van mening dat ze het beter kunnen doen maar ook transparanter en duurzamer. Er is 40 jaar ervaring in industriële automatisering samen met het zusterbedrijf TBWB B.V. Ook hebben ze projecten succesvol afgerond. Ook richten ze zich op het verminderen van afval en geven verouderden een tweede kans.

De medewerkers van PLC2day zijn enthousiast en heel erg gedreven om elke dat alles beter te doen. Daarom bevorderd PLC2day de beschikbaarheid, flexibiliteit, duurzaamheid en kosten efficiëntie.

De waarden van PLC2day.com zijn open, ambitieus, toegewijd en positief. Ook hebben ze een sociale verantwoordelijkheid door retourproducten te gebruiken en duurzaam zijn. Daarom worden verouderde producten opgelost en niet uitgesteld.

Wat is er te koop op PLC2day.com

Wanneer er in een bedrijf geautomatiseerd moet worden of er zijn machines die gerepareerd moeten worden dan zijn er altijd onderdelen nodig. Dit kunnen onderdelen zijn voor servo aansturing, CNC machine tools, PLC-systemen, robots of veel andere onderdelen. Het is zelfs mogelijk wanneer het product wat je zoekt niet kan vinden een quota aanvragen zodat het product besteld kan worden door plc2day.com.

Zoek je meer producten om hydrauliek functioneren dan kan je deze onderdelen ook vinden op de website van plc2day.com. Er is zelfs de mogelijkheid om motoren te bestellen, controllers en schakelaars op de website van plc2day.com. Je bent zeker van de ideale producten op de website omdat het beste van het beste is.

Omdat er op een werkplaats of in een magazijn nog wel eens ongelukken gebeuren is er ook de mogelijkheid om op de website van plc2day.com een groot assortimenten aan producten te vinden om werknemers veilig te laten werken. Zo kan je er veiligheidsschoenen, kleding maar tot aan persoonlijke bescherming, hygiëne, schoonmaakproducten en handschoenen vinden. Op de website van betrouwbare merken wordt er ook gereedschap aangeboden die het beste zijn voor een werkplaats.