Stel je eens voor, je hebt je eigen bedrijf of je bent een zelfstandige zonder personeel. Dan is het wel belangrijk om alsnog reclame te maken. Maar als je niet beschikt over een groot budget of over personeel, hoe ga je dan reclame maken? Het is heel simpel! Denk eens aan stickers. Stickers? Ja! De oplossing en een goed middel om reclame te maken. Maar hoe maak je reclame door middel van sticker? En wat zijn de voordelen hiervan? Dat lees je hier!

De voordelen van raamstickers

Het eerste voordeel dat gelijk in je op zou moeten komen is de prijs. In tegenstelling tot andere manieren om reclame te maken, zijn raamstickers een goedkopere manier om jouw bekendheid te verkrijgen. Plak de sticker bijvoorbeeld op je auto en wees een rijdend reclame bord. Dat is gelijk het tweede voordeel. Stickers ziet iedereen. Als je ze dus op je auto plakt, zal iedereen het zien. Mensen zien de stickers en zullen het opzoeken. Er wordt een signaal gestuurd naar het brein, zodra ze de stickers zien. Dit signaal spoort de hersenen aan om eens op te zoeken wat de stickers betekenen en waar ze voor staan.

Op maat laten maken

Een raamsticker kun je ook op maat maken. Dit is een voordeel, omdat je zo kunt bepalen waar je de sticker opplakken wil. Je hoeft de stickers namelijk niet alleen maar op de auto te plakken, maar je kunt het ook in bijvoorbeeld een etalage opplakken. Zo ziet iedereen de sticker die langs de etalage loopt.

De stickers laten maken is ook eenvoudig. Er zijn een tal aan sites die stickers maken en bedrukken. Je krijgt de kans om dan zelf een ontwerp te maken en vervolgens bedrukt het bedrijf de sticker en wordt deze bezorgd. Handig toch?

Subtiele reclame maken

Raamstickers  zijn dus een goede en slimme manier van onopvallend reclame maken. Je plakt de stickers op plekken waar mensen ze zullen zien, maar niet dat het alle zicht ontneemt. Een auto of een etalage zijn subtiele plekken voor deze reclame stickers. Mensen zullen de stickers zien en onbewust worden ze dus vanaf dat moment aangestuurd om op te zoeken wat de reclame is. Heb jij een bedrijf en weet je niet goed waar je moet beginnen met het reclame maken? Dan zijn raamstickers een goede optie voor een goed begin. Sla je slag en wees creatief, die klanten komen wel binnen!