Heb jij wel eens gedacht aan losse thee kopen, maar weet jij je niet zo goed raad? Niet heel gek misschien, want losse thee kopen zie je niet echt heel veel. Toch wordt het steeds gemakkelijker om losse thee te kopen en dat is eigenlijk helemaal geweldig. Weet jij waar jij losse thee kopen kunt en wat de voordelen zijn van losse thee? Het wordt echt tijd hier meer over te weten, want eigenlijk zouden we dit massaal meer moeten gaan gebruiken!

Wat is losse thee eigenlijk?

Losse thee, wat is het? Een vraag die we al veel gehoord hebben, maar het is vrij simpel. Losse thee wil namelijk zeggen dat het thee is dat je los in een potje kunt kopen. Je zou dus wel kunnen zeggen dat er dan geen theezakje om de thee zit, waardoor jij veel eenvoudiger kunt doseren. Wist je dat losse thee kopen erg gemakkelijk in gebruik is? Je dient enkel even te weten, hoe je dit het beste kunt gebruiken. Weet jij hoe je losse thee gebruikt?

Hoe gebruik je losse thee?

Losse thee is vrij eenvoudig in gebruik, waardoor jij vrij snel een heerlijk kopje thee kunt maken. Het enige wat je nodig bent is een zeefje, waar de losse thee niet doorheen kan vallen. Er zijn speciale schepjes voor te koop, die je kunt afdichten en in het kopje kunt gebruiken. Gebruik je de thee los, dan is het slechts wachten tot de losse thee naar de bodem van de kan is gezakt. Als dit eenmaal is gebeurd, dan schenk je de thee in een kopje, maar vergeet dan niet het zeefje erboven te houden. De losse thee is niet erg lekker in de mond namelijk.

De voordelen van losse thee kopen

Om te beginnen is losse thee kopen voordeliger, dan theezakjes. Dit is zo, omdat je veel minder nodig bent in verhouding. De smaak van losse thee is overigens vele malen lekkerder, dan thee uit een zakje. Wist je dat losse thee een heel stuk gezonder is en dat het ook nog eens duurzamer is dan de kant en klare theezakjes. En dan hebben we het nog niet gehad over de kwaliteit van losse thee, want deze is ook vele malen beter. Eigenlijk zou je dus wel kunnen zeggen dat het veel beter is om losse thee te kopen voortaan, want dat wordt pas echt genieten!

Tip: Teastreet