Iedereen besteedt wel een beetje aandacht aan zijn of haar uiterlijk. De een doet dit in mindere mate dan de ander en weer een ander neemt het onwijs serieus. Hoe dan ook; een beetje voor jezelf en je lichaam zorgen is geen schande. We raden je dan ook aan dit te doen, want het geeft je op vele gebieden in je leven een kleine voorsprong. Minimale uiterlijke verzorging, dat is in sommige gevallen gewoon niet genoeg. Een beetje extra werk kan op zijn plek zijn, want wat kan het kwaad? Daar zijn wij het mee eens en dan kunnen haarvitamines wel op hun plek zijn! Dit kan mogelijk een oplossing voor je problemen zijn of juist een ondersteuning voor wat je al doet. Wat het ook is; we gaan er vandaag eens dieper op in. We bespreken onder andere wat haarvitamines zijn, wat ze voor je kunnen betekenen en wanneer je ze kunt nemen!

Wat zijn haarvitamines?

Allereerst de vraag; wat zijn haarvitamines? Natuurlijk goed om te weten, anders zijn we helemaal nergens met deze blog. Je wil goed in de smiezen hebben wat het precies is, anders raden we je niet aan om het te nemen. Iets nemen zonder te weten wat het is, dat kan nooit de bedoeling zijn. Haarvitamines zijn eigenlijk vitamines die je haar van binnenuit verzorgen. Geen masker voor je haar, de zachtste conditioner of de meest hydraterende shampoo dus, maar iets dat écht een verandering van binnenuit maakt. Haarvitamines zijn supplementen die de haarkleur weer mooi naar boven laten komen, maar ook de groei stimuleren. Vitamine A, vitamine C, allerlei mineralen en biotine zorgen hier onder andere voor. Dat kan erg voordelig zijn voor je haar en dus een enorme impact hebben op je uiterlijk, dat is waarom de stoffen worden gebundeld in één supplement; haarvitamines.

Waarom gebruiken

Waarom? Nou, omdat dit een enorme boost geeft aan je haar en dus ook aan je uiterlijk! Je haar gaat weer stralen, glanzen en doen wat het zou moeten doen; je uiterlijk aanvullen. Een gezonde bos op je hoofd waar je je niet meer zorgen om hoeft te maken, dat is wat je wil bereiken en dat is onder andere waar je ook naartoe werkt met haarvitamines. Ook zal je haar voller worden, maar is er nog een belangrijk effect; je huid wordt beter. De vitamines die je neemt voor je haar hebben namelijk ook een positief effect op je huid. Je huid wordt er een stuk soepeler en gladder, niet alleen je hoofdhuid maar ook de rest van je huid.

Wanneer?

Wanneer je dan haarvitamines neemt? Nou, altijd als je een lekkere gezonde bos haar op je koppie wil! Maar niet alleen dan, maar ook bijvoorbeeld als je een haartransplantatie of een PRP behandeling hebt gedaan. Dan kun je haarvitamines nemen op de resultaten van de behandeling te ondersteunen. De vitamines van Follhair dienen dan als een extra ‘boost’ voor de resultaten die er al aan zitten te komen en zorgen voor een beter proces. Win, win en nog eens win dus!