In Scheveningen heb je echt wat te kiezen. Zo biedt het je vier verschillende stranden, ontelbaar veel eetgelegenheden en heb je ook als het om beachclubs gaat echt iets te kiezen. Er is een beachclub Scheveningen voor iedereen. Waar de sfeer je aanspreekt en waar ze jouw favoriete drankjes schenken. In Scheveningen vermaakt iedereen zich, of dat nou aan het strand is, in de haven of in beachclub Scheveningen.

Drink koffie en neem een broodje in beachclub Scheveningen

Het is iets dat je zeker in de zomer elke dag ziet. Groepjes mensen die besloten hebben een dagje Scheveningen te doen en die hun dag beginnen bij beachclub Scheveningen. Daar wordt een kop koffie gedronken en een broodje gegeten. Vanuit de beachclub Scheveningen wordt vervolgens ontdekt hoe mooi Scheveningen eigenlijk is.

Ontdek Nederland in het klein in Madurodam

Een beachclub Scheveningen heeft voor zowel de jongere als de oudere doelgroep genoeg te bieden. Je vindt er ondanks de drukte toch rust, ergens op een van de vier stranden en wandelt door de haven en langs het oude en wereldberoemde Kurhaus. Bezoek ook Madurodam, waar je Nederland in het klein ontdekt.

Ook kunstenaars verblijven graag in de badplaats

Scheveningen is nooit een zelfstandige gemeente geweest en valt onder Den Haag. Scheveningen is wel de meest bijzondere van de acht districten die onder Den Haag valt. Het heeft bijvoorbeeld een eigen wapen en is de toeristische trekpleister die Den Haag op de kaart zette. In eerste instantie was het een echt vissersdorp. Later werd het een plaats voor kunstenaars en nu draait alles om toerisme.

Wie kent niet de Nieuwjaarsduik in Scheveningen

Aan musea ook al geen gebrek zoals Scheveningen ook al bekend is van het immense kunstwerk Panorama Mesdag. Scheveningen is de Pier, die terug van weggeweest is. Scheveningen is eveneens van de tradities. Zo kent iedereen wel de Nieuwjaarsduik op 1 januari en zijn ook de Vlaggendagen bekend. In de zomer is Scheveningen ook bekend van het vuurwerk.

Door de zee lucht slaap je altijd heerlijk in Scheveningen

In één dag kun je nooit alles wat Scheveningen zo mooi maakt zien en ervaren. Daar ben je tenminste een weekend Scheveningen voor nodig. Zo kun je ook genieten van het nachtleven van Scheveningen, kun je het casino bezoeken of kijk je naar een film in de bioscoop. Door de zeelucht slaap je ‘s avonds heerlijk om de volgende ochtend van een heerlijk ontbijt te genieten in beachclub Scheveningen.